duminică, 27 noiembrie 2011

Spanac

Avem nevoie de 1kg de spanac,4-5 catei de usturoi(puteti folosi mai putini daca nu va place mai usturoiat),2 linguri cu varf de faina,2 linguri de ulei si 400ml lapte.
Spanacul se spala bine,i se rup frunzele si se pune la fiert maxim 20minute.
Se scurge de apa,si se toaca cu cutitul.
Intr-o oala se pun cele 2 linguri de ulei,apoi se adauga spanacul,si cele 2 linguri de faina amestecate cu lapte separat,dupa care turnam treotat si restullaptelui in oala.Adaugam cateii de usturoi maruntiti.


Se poate servi cu diverse fripturi,sau cu oua ochiuri.


Sugestie:Sunt persoane care folosec mai mult lapte la 1kg de spanac,in acest caz consistenta fiind mai subtire,daca preferati acesta varianta adaugati mai mult lapte decat 400ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu