marți, 29 noiembrie 2011

Frigarui de pui in bacon

Reteta acesta am mancat-o prima data in Grecia si a fost teribil de buna,bucatele de pui fragede la interior si crocante la exterior invelite in bacon.Am incercat sa o reproducem acasa,e drept ca nu a iesit la fel ca si sora ei greaca,dar rezultatul a fost multumitor pentru papilele gustative.
Avem nevoie de :
-piept de pui
-bacon
-condimente
Nu am dat cantitati deoarece fiecare face cat doreste,ideea e sa aveti pentru fiecare bucatica de piept de pui o fasie de bacon.
Se ia pieptul de pui se se taie bucatele mici,apoi se condimenteaza si se inveleste in bacon.


Bucatile astfel obtinute sa pun pe bete de frigarui tinute inainte cateva ore in apa.Se adauga la cuptor,sprijindu-se pe marginile unei tavi.


Daca doriti sa nu se scurga grasimea pe tava,puteti opta pentru hartia de copt pe fundul acesteia.



Sunt foarte delicioase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu